четвер, 18 травня 2017 р.

Основні аспекти вступу до ВНЗ у 2017 році

•Вступники подають заяви в електронній формі  (9 заяв на 4 спеціальності).
•Прийом заяв та документів у паперовій формі передбачено лише для тих, вступників, що мають право на  позаконкурсне зарахування;  вступ за співбесідою; вступ за результатами вступних  іспитів;
•Прийом заяв та документів на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти розпочинається 12 липня, завершується 26 липня.

•Для вступників, які вступають за співбесідою , здають вступні іспити, проходять творчі конкурси або конкурси фізичних здібностей, прийом документів завершується 20 липня.
Реєстрація відбувається на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua.
Реєстрація електронних кабінетів вступників починається                                 29 червня та закінчується о 18 год. 25 липня
Рейтинговий список вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування формується на основі конкурсного балу та пріоритетності заяв з повідомленням про отримання чи неотримання вступниками права здобувати вищу освіту за кошти державного бюджету та оприлюднюється не пізніше 12.00 години 1 серпня.
Вступники, які отримали рекомендації на місця за кошти державного бюджету, повинні виконати вимоги до зарахування до 12.00 години 05 серпня.

Немає коментарів:

Дописати коментар