субота, 26 жовтня 2019 р.

Пробне ЗНО-2020

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – пробне ЗНО) – добровільне тестування осіб, що проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється за технологією та процедурами, що розробляються Українським центром оцінювання якості освіти.
Тести пробного ЗНО відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання, укладаються Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основної сесії ЗНО.



Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

За матеріалами ХРЦОЯУ

Немає коментарів:

Дописати коментар