середа, 6 грудня 2017 р.

Новини про вступ 2018 року

Абітурієнтів очікують фіксовані конкурсні предмети, творчі заліки та поріг у 150 балів на лікарські спеціальності – Умови вступу 2018

Фіксований перелік конкурсних предметів, ЗНО на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права», 7 заяв на бюджет та 150 балів на лікарські спеціальності – ці та інші новації чекають вступників 2018-го. Вони передбачені Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти в 2018 році, які вже пройшли реєстрацію в Міністерстві юстиції.

Зокрема, наступного року для вступу після 11 класів на бакалавра чи магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань два конкурсні предмети будуть фіксованими. Третій вступник зможе обрати з двох альтернативних варіантів. Перелік предметів можна переглянути за посиланням.
Цей документ також містить список спеціальностей, з яких замість творчих конкурсів проводитимуться творчі заліки – нова форма вступного випробування. Це буде етап доконкурсного відбору, під час якого вступники заздалегідь отримають можливість підтвердити свої творчі здібності. За його підсумками вони зможуть взяти участь у конкурсі на основі ЗНО. Творчі заліки виші можуть проводити вже з 1 лютого 2018 року й до 26 липня.
Читати детальніше

Немає коментарів:

Дописати коментар